0

X
Zatvori
Početna
DJEČJE KNJIGE
IGRAČKE
AUDIO I VIDEO
Brendovi
Akcije
Noviteti
Košarica
O nama / Kontakt
BLOG
B2B
 Facebook
 Instagram
 Youtube
Početna  /  Blog  /  Top Model Beauty and Me

Top Model Beauty and Me

Top Model Beauty and Me
Top Model Beauty and Me

S Top Model kozmetičkim proizvodima odabrali ste odgovorno razvijen proizvod za djecu. Željeli bismo vam pokazati zašto se možete pouzdati u Depesche kozmetičke proizvode kako bi vaše dijete ne samo uživalo šminkajući se našim proizvodima, već ga vi mogli mirno gledati kako to čini!

Uvjerite se u visoke standarde kvalitete Top Model dječje kozmetike!

PATCH-TEST
Napravite patch test

Top Model dekorativni i kozmetički proizvodi za njegu kože dizajnirani su i izrađeni za djecu. Zato se razvijaju s najvećom pažnjom i podvrgavaju se dermatološkim ispitivanjima neovisnih trećih strana kako bi zadovoljili najviše sigurnosne standarde.
Ipak, osjetljiva koža može reagirati čak i na nježne formulacije. Stoga se preporuča provođenje patch testa prije korištenja jednog od Top Model proizvoda na velikim površinama - osobito ako alergije ili osjetljivost kože vašeg djeteta još nisu isključeni.
Ovako se radi patch-test:
Nanesite malu količinu kozmetičkog proizvoda na neupadljivo područje kože vašeg djeteta i pratite reakciju oko 24 sata. Ako primijetite bilo kakvo crvenilo, svrbež ili iritaciju, savjetujemo da ne nastavite koristiti proizvod i preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom.

NAPRAVLJENO ZA MLADE ZVIJEZDE
Razvijen za mladu, osjetljivu kožu!

Kozmetički proizvodi u Top Model asortimanu su kozmetički proizvodi za djecu, koji su zbog svojih bezopasnih sastojaka i niske pigmentacije boja izvrsna alternativa konvencionalnim kozmetičkim proizvodima za odrasle. Toliko su suptilno dozirani da prvi pokušaji šminkanja djeluju savršeno bez nanošenja previše ili stresa za kožu.

Koriste se samo blage formulacije i sastojci koji su prikladni za posebnu uporabu na dječjoj koži. Top Model dermatološki testovi uzimaju u obzir te posebne zahtjeve uključivanjem vrlo
osjetljivih tipova kože među ispitanicima, čiji se rezultati mogu prenijeti na osjetljivu kožu djece.

DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Kvaliteta kroz najviše sigurnosne standarde u razvoju proizvoda!

Zdravlje naših malih kupaca naša je najveća vrijednost. Iz tog razloga strogo se Top Model pridržava svih relevantnih EU direktiva i zakonskih propisa koji se odnose na kozmetičke proizvode i njihove sastojke. To uključuje Uredbu (EZ) br. 1223/2009 o kozmetičkim proizvodima, koja uređuje sigurnost i označavanje kozmetičkih proizvoda. Sve formulacije su dermatološki ispitane i analizirane na kritične alergene.
Sve kozmetičke proizvode Top Model podvrgava strogim kriterijima u formulaciji i provodi testove stabilnosti i sigurnosne procjene, koje provode i pripremaju neovisne treće strane. Osigurava se da su svi proizvodi razvijeni i testirani korištenjem najboljih znanstvenih praksi.

BEZ GLUTENA
Svi kozmetički proizvodi testirani su bez glutena!
Namjerno se izbjegavaju sastojci koji sadrže protein gluten u svim Top Model kozmetičkim proizvodima. To su potvrdile neovisne treće strane pomoću testnih postupaka. To znači da djeca i mladi s intolerancijom na gluten također mogu bezbrižno koristiti Top Model kozmetičke proizvode poput balzama za usne, sjajila za usne itd.

MIKROPLASTIKA
Ekološki prihvatljive alternative mikroplastici!
Mikroplastika ima negativne posljedice za okoliš i za nas ljude, budući da ostaci tih čestica mogu ući u oceane putem otpadnih voda i tako se vratiti u naš prehrambeni ciklus. Zato je Top Model usredotočen na inovacije i stalno testiranje novih, sigurnih sastojaka za popularne svjetlucave proizvode.
Cilj je u budućnosti u potpunosti prijeći na sastojke mineralnog podrijetla koje Top Model već koristi za mnoge proizvode.

TESTIRANJE NA ŽIVOTINJAMA
Top Model proizvodi nisu testirani na životinjama!
Top Model kozmetičkim proizvodima želi probuditi dječju znatiželju da otkriju sami sebe i prenijeti im radost kreativnog isprobavanja stvari – bez štete ili stavljanja u nepovoljan položaj. Zbog toga ne provodi nikakva testiranja kozmetičkih proizvoda ili njihovih sastojaka na životinjama. To je čvrsto ukorijenjeno u europskom zakonodavstvu o kozmetici od 2009.