0

X
Zatvori
Početna
DJEČJE KNJIGE
IGRAČKE
AUDIO I VIDEO
Brendovi
Akcije
Noviteti
Košarica
O nama / Kontakt
BLOG
B2B
 Facebook
 Instagram
 Youtube




Početna  /  IGRAČKE  /  DRUŠTVENE IGRE  /  Igr: Harry Potter-magične zvijeri

Igr: Harry Potter-magične zvijeri

Igr: Harry Potter-magične zvijeri
Igr: Harry Potter-magične zvijeri
Igr: Harry Potter-magične zvijeri
Igr: Harry Potter-magične zvijeri
Igr: Harry Potter-magične zvijeri

MPC: 59,90 KM

Grupa: DRUŠTVENE IGRE
Brend: ODEON KIDS
Nakladnik: ODEON
Šifra: 00044
Kataloški br:
BarCode: 3856027700044
Dob: OSTALO

Dodaj u košaricu

Opis artikla

Pozor svim učenicima Hogwartsa! Stigla je najzabavnija Harry Potter društvena igra!
Neke od magičnih zvijeri uspjele su pobjeći iz svojih nastambi unatoč svim čarolijama koje su to trebale spriječiti. Sada one vrebaju iz prikrajka, a učenici, pogotovo oni najmlađi, su u opasnosti!

Zadatak ove društvene igre je pohvatati sve odbjegle magične zvijeri i vratiti ih u njihove nastambe. Uživi se u uloge Harryja, Hermoine, Rona ili Ginny Weasley! Kroz igru skupljaš tragove koji će ti pomoći da uhvatiš odbjegle beštije, ali pazi! Ukoliko se previše udaljiš od Hogwartsa ne možemo garantirati tvoju sigurnost!

Ova jedinstvena zabavna društvena igra ima dvije strane pa tako u jednom trenu loviš zvijeri po hodnicima Hogwartsa, a već u sljedećem lutaš njegovom okolicom! Jednom kada sakupiš četiri karte sa tragovima o lokaciji zvijeri, imaš šansu uloviti nestašnu zvijer.

Lumos!

Prekrasno izrađena, s velikom posvećenošću detaljima oduševiti će svakog Harry Potter fana. Cool poklon za djecu i odrasle na dohvat ruke!
Okretna ploča za igru
4 figurice, 72 kartice s karakteristikama zvijeri
4 dijagrama s karakteristikama Ministarstva magije + kocka i upute za igru
Broj igrača: 2-4
Preporučena dob za igru: 8+
Zbog sitnih dijelova ne preporučujemo igru djece mlađe od 3 godine

 

Harry Potter društvena igra “Magične zvijeri” samo je dio asortimana koji pokriva temu popularnih dječjih romana spisateljice J. K. Rowling. Avanture Harryja, Rona, Hermione, Hagrida i Dumbledorea te mnogih drugih omiljenih likova vjerno se prate već desetljećima. Iz knjige u knjigu otkrivaju se mnoge začkuljice kroz koje glavni junaci prolaze. Često potpuno bez vlastite volje i želje. ALi uvijek hrabro naprijed onda kada je bitno zaštiti slabe i nemoćne od zlih namjera lorda Voldemorta. Osim mnoštva akcije i scena koje zaustavljaju dah, kroz romane se vuče i britki britanski humor. Pa se takop čitatelj i smije i plače, katkad u isto vrijeme